Η σειρά EcoFairytales αποτελείται μέχρι στιγμής από πέντε εκδομένα παραμύθια που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος τα οποία είναι:

  1. Το πάθημα του βασιλιά του δάσους
  2. Ο Γιαννάκης και η νεράιδα της ανακύκλωσης
  3. Η κυρία με τις κόκκινες τουλίπες
  4. Το τελευταίο των ντόντο
  5. Η Ελενίτσα και το αστεράκι της

Το πρώτο παραμύθι και το πέμπτο παραμύθι πωλούνται μόνα τους ενώ τα υπόλοιπα τρία έχουν εκδοθεί στον πρώτο τόμο της σειράς Ecofairytales με τίτλο “Οικολογικά Παραμύθια, Τόμος 1”..

Ο δεύτερος τόμος της σειράς Ecofairytales αναμένεται τέλη του 2022 και περιλαμβάνει  νέα παραμύθια.

Τα παραμύθια αυτά είναι εκδομένα και για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 97844386 ή στο email: ecofairytales@yahoo.com

Στο blog μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα παραμύθια αυτά, το πως γράφτηκαν και άλλα νέα σχετικά.

The EcoFairytales series so far consists of four published fairy tales which are:

  1. The passion of the king of the forest
  2. Υiannakis and the fairy of recycling
  3. The lady and the red tulips
  4. The last of the dodo
  5. Εlenitsa and her little star

The first fairy tale is sold solo, while the other three are published in the first volume of the Ecofairytales series “Ecological Fairy Tales, Volume 1”.

The second volume of the Ecofairytales series is expected late 2022 and includes two new fairy tales.

These fairy tales are issued and for orders you can contact the phone number 97844386 or email ecofairytales@yahoo.com

In the blog you can learn more about these fairy tales, how they were written and other news.

%d bloggers like this: